Hoe een item archiveren:
Om een item of items te archiveren kan je bovenaan in de actiebalk klikken op deze knop:

Hoe een item die gearchiveerd is terugvinden?
Om het item terug te vinden kan je klikken op deze knop:

Hier krijg je de keuze tussen de verwijderde items of de gearchiveerde items, je vinkt aan wat u wenst te zoeken en dan klik je op zoeken.

Een andere mogelijkheid is om ARCHIVED in de zoekbalk te typen:

Zo krijgt u de gearchiveerde items te zien in uw module.
Indien u dit item wenst terug te plaatsen in uw module overzicht, dan kan u klikken in het item op 'ongedaan maken'.