Billing

Bij Robaws hebben we een traject gedaan om onze interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Een onderdeel daarvan is een overstap naar een automatisch billing systeem. Gedurende de maanden april, mei en juni zullen alle klanten stap voor stap overgezet worden op dit nieuw billing platform. We proberen dit zo 'smooth' mogelijk te laten verlopen, maar het is niet te vermijden dat er hier en daar wat impact zal zijn. Hieronder hebben we de belangrijkste mogelijke vragen en problemen opgesomd met hun respectievelijke oplossing.

ALGEMEEN

Nadat ik een gebruiker heb toegevoegd, krijg ik onmiddellijk een factuur
We factureren nieuwe gebruikers nu direct. Vroeger werd dit met de vernieuwing van het abonnement verrekend. Het bedrag is steeds de prijs pro rata het aantal resterende dagen tot de vernieuwing van je abonnement.

Hoe weet ik of ik ben overgezet?
Bij de gebruikersprofielen vind je dit blokje terug. Op die manier kan je aanduiden of een gebruiker toegang nodig heeft tot Robaws en/of Wappy. Wij hebben dit normaal reeds voor je goedgezet.

In het gebruikersmenu rechts bovenaan vind je de optie 'Facturering' terug. Deze brengt je naar je factureringsoverzicht waar je jouw huidige plan, aantal gebruikers en facturen kan raadplegen. Je kan daar ook de betaalmethode wijzigen en kiezen tussen overschrijving of werken met domiciliëring.

ROBAWS

Ik kan niet meer inloggen in Robaws
Mogelijks heeft je gebruiker geen Robaws licentie. Laat een beheerder van je omgeving nakijken of de schuifknop 'Robaws' aanstaat op je profiel.

Ik kan bepaalde modules niet meer gebruiken. Ik krijg de melding dat ze geen onderdeel zijn van mijn abonnement.
Mogelijks werd jouw profiel naar een foute licentie omgezet. Indien je vragen mocht hebben i.v.m. deze aanpassing, contacteer dan gerust [email protected] om dit recht te zetten.

WAPPY

Ik kan niet meer inloggen in Wappy
Mogelijks heeft je gebruiker geen Wappy licentie toegewezen gekregen. Laat een beheerder van je omgeving nakijken of de schuifknop 'Wappy' aanstaat op je profiel.

Ik kan bij versturen van een werkbon vanuit Wappy geen medewerkers meer selecteren
Sinds de laatste Wappy update dwingen we de abonnementformules af. Je hebt geen Wappy teams licentie. Laat een beheerder van je omgeving nakijken welk soort Wappy licentie gekoppeld is aan je gebruiker. Je moet wappy even sluiten en opnieuw openen na een licentie aanpassing. Hier kan je terugvinden wat het verschil is tussen de abonnementen: https://wappy.io/prijzen/

Ik kan geen werkbonnen meer wijzigen of doorsturen in Wappy. Ik kan ze alleen nog bekijken
Sinds de laatste Wappy update dwingen we de abonnementformules af. Vermoedelijk heeft je gebruiker een Wappy basic licentie. Je hebt minstens een Standard licentie nodig om werkbonnen te kunnen wijzigen of insturen. Je moet wappy even sluiten en opnieuw openen na een licentie aanpassing. Hier kan je terugvinden wat het verschil is tussen de abonnementen: https://wappy.io/prijzen/

OVERIGE
Voor overige vragen in verband met facturatie kan je steeds e-mailen naar [email protected]

Bijgewerkt op: 03/06/2022