Wees gerust, deze melding wilt niet zeggen dat uw Robaws omgeving gehacked is.

Wat deze melding wel wil zeggen is dat de inloggegevens die u voor Robaws gebruikt gekend zijn op internationale gelekte lijsten. Zo zijn er verschillende grote platforms in het verleden "gehacked" geweest en als u nog steeds dezelfde paswoorden gebruikt loopt u risico. Enkele voorbeelden van sites die gehacked zijn: canva, ebay, linkedIn, Yahoo, Adobe, ..

Het is geen goed idee om dezelfde gebruikersnaam & paswoord te gebruiken op verschillende platforms. Soms kan u achterhalen via https://haveibeenpwned.com/ welke betreffende site uw gegevens heeft gelekt. Soms zal u hier wel niets in terugvinden, google gebruikt uitgebreidere lijsten.

U kan dus best zo snel mogelijk u paswoord in robaws aanpassen via https://app.robaws.be/#/profile
Website paswoorden kan u controleren in chrome via: chrome://settings/passwords/check