Bij opmaak van artikellijnen kunt u lijnen kopiëren naar een andere plaats (bijvoorbeeld van beneden naar boven of van offerte naar order) . Dit doet u door met uw muis op de lijn te staan en de rechtermuisknop in te drukken. Op die manier selecteert u de lijn.

Als u alle lijntjes wil kopiëren, dan kan u het eerste vakje aanklikken, Shift-toets ingedrukt houden en het laatste vakje aanklikken. Zo worden alle lijntjes in 1 keer geselecteerd.

Om lijnen te plakken klikt u met de rechtermuisknop op de artikellijn waaronder u de nieuwe inhoud wenst te plakken.

het kopiëren en plakken van artikels, posten en samengestelde artikels in bulk

Als u gebruik maakt van de F2 toets dan verschijnt dit kader:

U kan meerdere posten/artikels/samengestelde artikels selecteren door te klikken op 'naar klembord kopiëren' en via de plakfunctie toevoegen aan offerten, facturen of andere modules waar artikellijnen worden gebruikt.

FAQ

Het lukt mij niet om na het kopiëren de lijnen ergens anders te plakken?

Dit lukt niet wanneer u met 2 schermen aan het werken bent. Dit lukt enkel in één en dezelfde tab in je webbrowser.