Hoe een standaard inleiding & slottekst gebruiken

Hoe een standaard inleiding & slot toevoegen.

Functies van de tekstverwerker

Kies een tekststijl die je wenst te gebruiken.
Bepaal de opmaak van jouw lettertype.
Je kan kiezen om een lijst/opsomming toe te voegen in de tekst.
Kies het lettertype en bepaal de grootte van het lettertype.
Het is mogelijk om een link te verwerken in de tekst. Daarnaast kan je ook foto's & video's toevoegen in de tekst.
Als je wil dat een bepaald deel van de tekst start op de volgende pagina kan je hiervoor de "Page break" gebruiken.
Hiermee wordt de tekstverwerker over het volledige scherm weergegeven.

Je kan vervangingscodes gebruiken om eenvoudig en snel nodige info uit een offerte op te halen en te verwerken in de tekst. Bijvoorbeeld de naam van een klant. Een overzicht van alle vervangingscodes kan je raadplegen via: Vervangingscode

Een standaard tekst toevoegen in Robaws

In de offerte instellingen kan je de standaard teksten toevoegen. Je gaat hiervoor als volgt te werk:
Pijltje rechtsboven (gebruikersoverzicht) > Instellingen > Offerte instellingen > Standaard teksten > Toevoegen > gebruik de tekstverwerker om tekst toe te voegen.

Reeds bestaande standaard tekst wijzigen

In de offerte instellingen kan je de standaard teksten wijzigen. Je gaat hiervoor als volgt te werk:
Pijltje rechtsboven (gebruikersoverzicht)> Instellingen > Offerte instellingen > Standaard teksten > Selecteer een standaard tekst > gebruik de tekstverwerker om de tekst te wijzigen.

Reeds bestaande standaard tekst toevoegen aan de offerte:

Je kan snel en eenvoudig standaard teksten toevoegen aan offertes door in een offerte een standaard tekst te kiezen:

Als je een tekst selecteert wordt deze toegevoegd in de tekstverwerker. Nadien kan je steeds de tekst wijzigen. Deze aanpassingen worden niet opgeslagen in de standaard tekst, maar wel op de offerte.

Bijgewerkt op: 06/11/2023