Wat zijn de mogelijkheden van een overzicht scherm?

Bij elke module heb je een overzicht scherm.

voorbeeld van het klanten overzichtscherm

Zoekfunctie

In de zoekbalk kan je geavanceerde zoekopdrachten mee lanceren. Elk woord dat je bijkomend intypt zal de gevonden resultaten verder verfijnen.

Enkele voorbeelden:

Klant module: Alle prospecten van Michaël in Gent

Factuur module:  Facturen die vervallen zijn met een grotere factuurwaarde dan 40.000 euro & ouder dan 1 januari 2020

Artikel module:  Artikels die onder de minimum stock zitten die we kunnen bestellen bij leverancier makro

Project module: Onderhoud projecten van werfleider Johan Feys

"Afdeling" is hier een extra veld waar ook op gezocht kan worden. Handig om jouw projecten mee te segmenteren.

Tussen twee datums weergeven:

>01/01/2020 <01/01/2021

Analyse

Op sommige modules is er ook een analyse tab beschikbaar. Deze analyse houdt rekening mee met jouw zoekfunctie!

Factuur analyse met zoekterm:  Facturen sinds 01/06/2020 van Sam waar een stopcontact verkocht is.

Aanpassen overzichtscherm

Bij de module instelling kan je alle kolommen aanpassen naar wens.
Zo kan je ook zelf toegevoegde[ extra velden ](/nl/article/hoe-werk-ik-met-extra-velden-1qnjbtp/) in het overzicht plaatsen.
Kies de standaard sorteerkolom & de sorteer richting.

Beheer standaard &amp; extra velden in het overzicht via de instellingen.

Extra functionaliteiten

Via de excel knop kan de huidige zoekopdracht geëporteerd worden naar excel.
Je kan meerdere rijen selecteren met shift of ctrl om een selectie te maken voor bv. verwijderen, facturen, pdf, .. afhankelijk van de module waar je inzit.
Elke zoekactie heeft een link in de adresbalk! Hiermee kan je interessante informatie doorsturen naar een collega. Alternatief kan je de pagina voor eigen gebruik bookmarken (op sterretje duwen of CTRL+D in chrome)

Artikels met een lage stock willen we courant opvolgen.

Bijgewerkt op: 06/11/2023