Bij het opmaken van je facturen werk je met verschillende BTW tarieven. Wanneer een een BTW tarief selecteert kan je ervoor zorgen dat een bepaalde opmerking verschijnt.

Dit is bijvoorbeeld veel van toepassing bij een 6% BTW tarief.

Om deze tekst te wijzigen ga je naar instellingen > algemeen > BTW tarieven.

Je klikt het BTW tarief aan dat je wenst te wijzigen. Je kan nu de tekst wijzigen bij 'Extra vermelding PDF'.

Je kan je grootte van de omschrijving hier ook gaan aanpassen:

Bij 'extra vermelding PDF' kan je ook gebruik maken van vervangingscodes facturen.