Bij het opmaken van uw facturen werkt u met verschillende BTW tarieven. Wanneer een een BTW tarief selecteert kan u ervoor zorgen dat een bepaalde opmerking verschijnt.

Dit is bijvoorbeeld veel van toepassing bij een 6% BTW tarief.

Om deze tekst te wijzigen gaat u naar instellingen > algemeen > BTW tarieven.

U klikt het BTW tarief aan dat u wenst te wijzigen. U kan nu de tekst wijzigen bij 'Extra vermelding PDF'.

Bij 'extra vermelding PDF' kan u ook gebruik maken van vervangingscodes facturen.