Bij het versturen van uw facturen, uw offerte of gelijk welk ander document vanuit ROBAWS, kan u steeds de algemene voorwaarden mee versturen.

Hoe gaat u te werk?

Uploaden van algemene voorwaarden.

Om algemene voorwaarden toe te voegen navigeert u naar instellingen > algemeen > en upload de voorwaarden bij bestanden

Druk op de groene knop bovenaan om de instelling op te slaan.

Voeg algemene voorwaarden toe aan uw e-mailtemplate

Maak een e-mailtemplate aan of open een bestaande e-mailtemplate in de instellingen.
Als u bij standaard bijlagen op 'toevoegen' drukt zal u de algemene voorwaarden kunnen toevoegen

Bij het versturen van deze e-mailtemplate zal de algemene voorwaarden telkens automatisch worden toegevoegd.