Door de Archisnapper integratie te gebruiken krijgt u werfverslagen beschikbaar binnen Robaws.
Projecten & contactpersoon gegevens worden automatisch aangemaakt vanuit Robaws in Archisnapper! Geen dubbel werk meer.

Bekijk hier de video over de koppeling tussen ROBAWS en Archisnapper:

Activeren van de koppeling

U vraagt bij Archisnapper een API key aan.

Ga naar Instellingen > Integraties > Archisnapper.
U kan deze API key invullen bij "Archisnapper API key". Mocht u de Safetysnapper variant gebruiken vul deze dan in bij "Safetysnapper API key".
Zet de integratie actief!

Instellingen

Instellingen > integraties > Archisnapper

Id prefix
Wanneer u met verschillende robaws omgevingen wil koppelen naar dezelfde archisnapper omgeving kan u hier best een prefix invullen.
Dit zorgt ervoor dat mogelijke dubbele project nummers niet zullen conflicteren.

Omschrijving en extra velden

Hier kan u werken met de vervangingscodes projecten, deze informatie wordt overgenomen als de omschrijving van het project in Archisnapper. En de extra velden als extra informatie.

Functies

Na activeren van de instellingen krijgt u een extra inzicht te zien bij uw project detail.

Als u hierop klikt komt u terecht in Archisnapper. Alle project gegevens & bouwpartners worden 1 op 1 doorgegeven.
Vanuit robaws kan u via de PDF knop reeds gemaakte werfverslagen raadplegen.