Artikelen over: Webshops

Hoe werkt de Cebeo webshop?

Activeren van de koppeling

Ga naar Instellingen > Integraties > Cebeo

Vul je klantennummer, gebruikersnaam en wachtwoord in en zet de koppeling actief.
Eenmaal je deze gegevens hebt ingevuld, wordt een koppeling met de webshop van Cebeo tot stand gebracht.

Om de Cebeo webshop te activeren, contacteer je eerst jouw contactpersoon binnen Cebeo met de vraag om de webshop toegang te activeren.

Bestellen

Bij Cebeo heb je de mogelijkheid bestellingen door te sturen naar de webshop zelf. Wanneer je dit doet, zal er een mail worden verzonden naar jou met daarin een herinnering om de bestelling nog te bevestigen in Cebeo. Het is ook mogelijk om bestellingen direct te bevestigen, maar deze instelling laat je best gedeactiveerd.

Hoe werkt de webshop koppeling?

Mogelijkheden met Cebeo

Artikels importeren
Prijzen automatisch updaten
Bestellingen aanmaken

Bijgewerkt op: 12/02/2024