Artikelen over: Webshops

Hoe werkt de Omni-Term webshop?

Om de Omni-Term webshop te activeren, contacteer je eerst jouw contactpersoon binnen Omni-Term met de vraag om de webshop toegang te activeren.

Activeren van de koppeling

Ga naar Instellingen > Integraties > Omni-Term

Vul je klantennummer, gebruikersnaam en wachtwoord in en zet de koppeling actief.
Eenmaal je deze gegevens hebt ingevuld, wordt een koppeling met de webshop van Omni-Term tot stand gebracht.

Hoe werkt de webshop koppeling?

Meerdere accounts

Bij Omni-Term kan je meerdere gebruikersaccounts hebben per klantnummer. Als dit bij jou zo is, moet je in het veld 'Gebruikersnaam' het account invullen dat je wenst te gebruiken voor de integratie. Indien je maar één account heeft, laat je dit veld best leeg, anders krijg je een blanco pagina bij het openen van de webshop via Robaws.

Bestellen

Bij Omni-Term heb je de mogelijkheid bestellingen door te sturen naar de webshop zelf. Jouw winkelmandje zal opgevuld worden met de artikelen die in de bestelling stonden. Je krijgt dan een email met een herinnering om te bestelling verder af te werken in Omni-Term.

Mogelijkheden met Omni-Term

Prijzen automatisch updaten

Bijgewerkt op: 12/02/2024