Door de Robaws - Suivo integratie werken deze pakketten naadloos samen.
Je hoeft je projecten enkel in Robaws te registeren en deze informatie komt automatisch door naar locatie's in Suivo.

Activeren van de koppeling

Ga naar Instellingen > Integraties > Suivo

Vul de gegevens in voor Id & Password & Company en zet de integratie actief.

Informatie doorsturen

Wanneer je een project aanmaakt/aanpast in Robaws zal automatisch deze informatie worden doorgestuurd naar Suivo. Je hoeft dus niets te doen buiten de koppeling te activeren!