Door de Robaws - Suivo integratie werken deze pakketten naadloos samen.
U hoeft u projecten enkel in Robaws te registeren en deze informatie komt automatisch door naar locatie's in Suivo.

Activeren van de koppeling

Ga naar Instellingen > Integraties > Suivo

Vul de gegevens in voor Id & Password & Company en zet de integratie actief.

Informatie doorsturen

Wanneer u een project aanmaakt/aanpast in Robaws zal automatisch deze informatie worden doorgestuurd naar Suivo. U hoeft dus niets te doen buiten de koppeling te activeren!