Artikelen over: Webshops

Hoe werkt de Van Marcke webshop?

Voor je de Van Marcke webshop wilt integreren in Robaws is het noodzakelijk contact op te nemen met Van Marcke. Jouw account moet hiervoor worden geactiveerd door Van Marcke. Van zodra dit in orde is kan u webshop integreren in Robaws.

Activeren van de koppeling

Ga naar Instellingen > Integraties > Van Marcke

Vul jouw klantennummer, kaartnummer en wachtwoord in en zet de koppeling actief.
Eenmaal je deze gegevens hebt ingevuld, wordt een koppeling met de webshop van Van Marcke tot stand gebracht.

Hoe werkt de webshop koppeling?

Mogelijkheden met de Van Marcke integratie

Artikels importeren
Prijzen automatisch updaten

Van Marcke werkt aan een nieuwe webshop. Helaas heeft dit invloed op de integratie met Robaws. Waardoor niet alle gebruikers de integratie met Robaws kunnen gebruiken. Onze excuses hiervoor. Indien je meer info wilt, helpen wij jou graag verder.

Bijgewerkt op: 12/02/2024