Klant worden of toegang krijgen tot de webshop van Van Oirschot

Om klant te worden van Van Oirschot kan u zich registreren online: https://www.vanoirschot.be/nl/register

Bent u reeds klant maar heeft u nog geen online account dan kan u dit aanvragen via: https://www.vanoirschot.be/nl/activate

Heeft u problemen of vragen kan u steeds terecht bij Joris Verjans - Verantwoordelijke webshop/e-commerce bij Van Oirschot.
Tel: 014 28 20 76
GSM: 0491 612 185
joris.verjans@vanoirschot.be

Activeren voor de koppeling
Ga naar Instellingen > Integraties > Van Oirschot

Vul uw gebruikersnaam, klantnummer en wachtwoord in en zet de koppeling actief.
Eenmaal u deze gegevens hebt ingevuld, wordt een koppeling met Van Oirschot tot stand gebracht.

Wanneer u de functie 'artikels automatisch updaten' activeert dan zal dit worden aangepast in de artikelfiche (niet op reeds aangemaakte offerten, facturen, ...).
Koppel de juiste leveranciersfiche van Van Oirschot. Om bestellingen te plaatsen vanuit ROBAWS en prijzen automatisch te kunnen updaten is dit vereist!

Hoe werkt de webshop koppeling?

Mogelijkheden met Van Oirschot
Prijzen automatisch updaten
Bestellingen plaatsen