Bij het verwijderen van items, fiches, artikels, .. uit ROBAWS zal u altijd een waarschuwing krijgen voor het verwijderen.

Verwijderen van een fiche.

U gaat op de lijn staan die u wenst te verwijderen en drukt op het vuilbakje bovenaan.



Kan je het verwijderen in ROBAWS ongedaan maken?

Er is geen manier om items terug te halen in ROBAWS die u net heeft verwijderd. De melding 'weet u zeker?' zorgt voor een duidelijke waarschuwing.

Alles verwijderen knop



Instellingen > import > alles verwijderen. Deze knop verwijdert alle data in uw systeem, dus niet enkel die dat u net heeft toegevoegd!!
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !