Bij het verwijderen van items, fiches, artikels, .. uit ROBAWS zal je altijd een waarschuwing krijgen voor het verwijderen.

Verwijderen van een fiche.

Je gaat op de lijn staan die je wenst te verwijderen en drukt op het vuilbakje bovenaan.

Kan je het verwijderen in ROBAWS ongedaan maken?

Er is geen manier om items terug te halen in ROBAWS die je net hebt verwijderd. De melding 'weet je zeker?' zorgt voor een duidelijke waarschuwing.

Alles verwijderen knop

Instellingen > import > alles verwijderen. Deze knop verwijdert alle data in jouwsysteem, dus niet enkel die dat je net hebt toegevoegd!!