Import Materiaal

UPDATE_BYVeld die gebruikt wordt voor de update
NAMENaam
BARCODESerienummer
BRANDMerk
ARTICLENRArtikelnummer, moet gelijk zijn aan de kolom 'NR' bij tab articles
SUPPLIERNRLeveranciersnummer, moet gelijk zijn aan de kolom 'NR' bij tab suppliers
SUPPLIERNAMELeveranciersnaam, moet gelijk zijn aan de kolom 'NAME' bij tab suppliers
STATUSStatus
PLANNINGGROUPPlanninggroep
EMPLOYEENRWerknemer
PROJECTNRProjectnummer, moet gelijk zijn aan de kolom 'NR' bij tab projects
CLIENTNRKlantnummer, moet gelijk zijn aan de kolom 'NR' bij tab clients
CLIENTNAMEKlantnaam, moet gelijk zijn aan de kolom 'NAME' bij tab clients
OAOnderaanneming leveranciersnummer, moet gelijk zijn aan de kolom 'NR' bij tab suppliers
IDId uit de database, wordt gebruikt voor de update. Kan je terugvinden bij de Excel export

UPDATE_BY

Bij de materialen kan de update uitgevoerd worden op basis van 3 velden:
ID :
De meest nauwkeurige manier om een bestaand materiaal te updaten want de id is altijd uniek. Je vindt de id terug bij de export van de materialen.
NAME:
Het materiaal wordt opgezocht aan de hand van de naam.
BARCODE
De 3e manier is op basis van de barcode, is enkel mogelijk als je werkt met barcodes.

Je vult bij de UPDATE_BY kolom dus ID, NAME of BARCODE in en niet de waarde van het veld, dit doe je in de desbetreffende kolom.