Artikelen over: Import

Import projecten

Import Projecten

Projecten

Kolomtitels

KolomtitelVeld in Robaws
UPDATE_BYVeld die gebruikt wordt voor de update
NRNummer van het project
NAMEPlanningnaam
STATUSStatus
STREETStraat
ZIPCODEPostcode
CITYStad
COUNTRYLand
CLIENTNRKlantnummer, moet gelijk zijn aan de kolom 'NR' bij tab clients
CLIENTNAMEKlantnaam, moet gelijk zijn aan de kolom 'NAME' bij tab clients
ENDCLIENTNREindklantnummer, moet gelijk zijn aan de kolom 'NR' bij tab clients
ENDCLIENTNAMEEindklantnaam, moet gelijk zijn aan de kolom 'NAME' bij tab clients
DATEDatum
REFKlant referentie
PLANNINGGROUPPlanninggroep
RSZWerf rsz nummer

UPDATE_BY

Bij de projecten kan de update uitgevoerd worden op basis van 2 velden:
NAME:
Het project wordt opgezocht aan de hand van de planningnaam.
NR
Het project wordt opgezocht aan de hand van het nummer.

Je vult bij de UPDATE_BY kolom dus NR of NAME in en niet de waarde van het veld, dit doe je in de desbetreffende kolom.