Problemen bij het inloggen

Het kan gebeuren dat u of uw collega niet kan inloggen in Robaws/Wappy. Onderstaand kan u de meest voorkomen oorzaken terugvinden waarom het niet lukt om in te loggen.

Hoofdletters
Het programma is hoofdlettergevoelig, gelieve hiermee rekening te houden als u inlogt. Het kan zijn dat uw gsm/computer automatisch een hoofdletter plaatst aan het begin van een e-mailadres terwijl het e-mailadres waarmee u moet inloggen allemaal kleine letters bevat.

E-mailadres
Het kan voorkomen dat er een spatie na uw e-mailadres staat bij het aanmaken van uw login of dat er een spelfout in uw mailadres staat.

Gebruiker is geblokkeerd
Er is een optie om een gebruiker te blokkeren, als deze geblokkeerd staat zal hij ook niet meer kunnen inloggen.

Geen gebruikersrol
Als er geen gebruikersrol staat bij uw profiel dan zal het ook niet lukken om in te loggen.

Fout paswoord
Dit is misschien heel voor de hand liggend maar het is snel gebeurd dat je een wachtwoord instelt en hierbij een fout heeft getypt zonder dat u het doorhad.