Inloggen in Robaws

Problemen bij het inloggen

Het kan gebeuren dat jij of jouw collega niet kan inloggen in Robaws/Wappy. Onderstaand kan u de meest voorkomen oorzaken terugvinden waarom het niet lukt om in te loggen.

Hoofdletters
Het programma is hoofdlettergevoelig, gelieve hiermee rekening te houden als je inlogt. Het kan zijn dat je gsm/computer automatisch een hoofdletter plaatst aan het begin van een e-mailadres terwijl het e-mailadres waarmee je moet inloggen allemaal kleine letters bevat.

E-mailadres
Het kan voorkomen dat er een spatie na jouw e-mailadres staat bij het aanmaken van jouw login of dat er een spelfout in jouw mailadres staat.

Gebruiker is geblokkeerd
Er is een optie om een gebruiker te blokkeren, als deze geblokkeerd staat zal hij ook niet meer kunnen inloggen.

Geen gebruikersrol
Als er geen gebruikersrol staat bij jouw profiel dan zal het ook niet lukken om in te loggen.

Fout paswoord
Dit is misschien heel voor de hand liggend maar het is snel gebeurd dat je een wachtwoord instelt en hierbij een fout heeft getypt zonder dat je het doorhad.