Toevoegen

Bij de modules aan de linkerkant van het scherm gaat u naar de module 'Leveranciers'.

In de leveranciersmodule kan u via de zoekfunctie extra filteren op BTW nummer, adres of leveranciersnaam.

Fiche

Gegevens

Adres

Onder adres kan u het adres van de leverancier ingeven. Dit kan u doen aan de hand van Google coordinaten.

Overzicht

Bij 'overzicht' kan u een financiële samenvatting raadplegen. U kan hier bekijken hoeveel er reeds door een leverancier gefactureerd werd per levernota, bestelling en factuur.

Acties

Inhoudingsplicht: vergeet deze belangrijke stap zeker niet bij het aanmaken van een nieuwe leverancier of bij het begin van een nieuw project. Zo ontloopt u de kans op onbetaalde facturen.
Audit log: u kan de historiek met bewerkingen van deze vordering raadplegen.

Bouwpartners
Als u bij uw leverancier een contactpersoon invoert, dan wordt dit beschouwd als de bouwpartner. U kan meerdere contactpersonen toevoegen bij de leverancier.
De bouwpartners waar u met samenwerkt, kan u dan ook toevoegen bij het project . U voegt de leverancier toe en selecteert het type bouwpartner die van toepassing is (bv. architect, veiligheidscoördinator, ...). De verschillende types heeft u eerder reeds ingesteld in instellingen.

Onderaannemers prestatiefiche werknemers

Als onderaannemer is het mogelijk om de prestatiefiche van uw werknemers te downloaden vanuit het Robawsportaal. Wat moet u hiervoor doen?
Bij uw leverancier klikt u op het pijltje bij het vakje OA Portaal URL:

Als je hier hebt op geklikt, dan krijg je een automatisch een link. Als je dan doorklikt op het icoontje 'wereldbol'
dan krijgt u dit:

Hier kan u de datum invullen van wanneer tot wanneer u de prestatiefiche wenst. Daarna kan u de prestatiefiche downloaden van uw werknemers.