Office 365 email geeft outlook_[long series of letters and numbers]@outlook.com" bij verzenden

Nadat u een e-mailaccount hebt toegevoegd aan Outlook voor Windows (versies van Outlook 2016, 2013, 2010), kunt u het volgende ervaren:

De naam van uw e-mailaccount wordt weergegeven als outlook_[lange reeks letters en cijfers]@outlook.com in het mappenvenster en bij het opstellen van e-mails met Outlook voor Windows.
Ontvangers ontvangen ook de e-mail van de afzender met de indeling outlook_[lange reeks letters en cijfers]@outlook.com.
Wanneer ontvangers de e-mail beantwoorden, wordt de e-mail teruggestuurd en ontvangt u mogelijk het bericht 'Onbestelbaar bericht wanneer u internetmail verzendt in Outlook'.

Dit probleem kan optreden wanneer u een e-mailadres van een derde partij registreert (bijvoorbeeld een e-mailadres dat niet Outlook.com of Hotmail.com is) voor uw Microsoft-account en Outlook.com niet gebruikt voor het verzenden en ontvangen van e-mail.

Als u doorgaans een Outlook.com-account gebruikt voor e-mail, kan dit probleem optreden als er meerdere aliassen op het account staan ​​en het e-mailadres van derden de primaire alias is. Zie de sectie ALTERNATIEVE OPLOSSING hieronder.

TIJDELIJKE OPLOSSING

Stel uw account handmatig in als IMAP- of POP-account in Outlook.
Outlook sluiten
Gebruik Windows-toets + R en typ vervolgens "outlook /profiles" (laat de aanhalingstekens weg) in het venster Uitvoeren en druk op "OK" Opmerking: er is een spatie tussen Outlook en de schuine streep (/)
Selecteer in het geopende vak "Profiel kiezen" Opties > Nieuw
Typ een nieuwe, unieke profielnaam en selecteer OK
Kies Geavanceerde opties > Ik wil mijn account handmatig instellen.
Voer uw accountwachtwoord in en kies vervolgens Verbinden.

Als de installatie mislukt, selecteert u Accountinstellingen wijzigen. Werk de accountgegevens bij met de gegevens die u van uw e-mailprovider hebt ontvangen of uit het referentieonderwerp over POP- en IMAP-servernamen. Kies Verbinden en selecteer vervolgens Gereed.

Selecteer in het venster Profiel kiezen de optie Als standaardprofiel instellen en selecteer OK.

ALTERNATIEVE OPLOSSING

Schakel uw alias over naar een Outlook.com- of Hotmail.com-account.

Opmerking: Als u geen andere alias heeft, selecteert u de link op de pagina om er een te maken. Kies E-mail en een nieuwe alias toevoegen en kies vervolgens de optie Maak een nieuw e-mailadres en voeg het toe als een alias.

Ga naar https://account.live.com/names/Manage en meld u aan bij uw Outlook.com-account.

Stel uw Outlook.com-e-mail in als de primaire alias.

Bijgewerkt op: 03/11/2022