Robaws app

De app van Robaws kan je gratis downloaden via de volgende link:

IOS: https://apps.apple.com/be/app/robaws/id1559563155
ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=be.eforge.bawsy&hl=nl&gl=US

Voor wat kan de app allemaal gebruikt worden?

Klanten
Offerten
Projecten
Voorraad
Het uploaden van facturen om via OCR te laten verwerken.

Klanten

Het is gemakkelijk om in de klantenfiche van Robaws meteen de contactgegevens terug te vinden en van daar uit te bellen (logo telefoon), te e-mailen (logo enveloppe) of zelf te kunnen smsen (naast gsm nummer bij de algemene info kan je het logo met de tekstballon zien staan).

Bij het tabje bestanden kan je extra documenten gaan toevoegen door op het plusje rechts onderaan te klikken. Om foto's te nemen en die rechtstreeks up te loaden zal je smartphone mogelijks om toestemming vragen.

Bij het tabje offerten kan je alle offertes gekoppeld aan deze klant terugvinden.

Offerten

De offertenmodule in de app is niet gemaakt om offertes te gaan opmaken. Indien je graag een mobiele manier zoekt om een offerte te gaan opmaken dan kan dat eventueel met een tablet wel gebeuren door in te loggen via de webversie.
Je gebruikt de app om jouw offertes te kunnen raadplegen die je reeds hebt opgemaakt in de webversie.

Projecten

Wat betreft de projecten is het niet de bedoeling van op de smartphone je nacalculatie te gaan uitvoeren maar eerder om informatie te gaan raadplegen, bestanden of opmerkingen te kunnen toevoegen.

Upload aankoop

Deze functie is een absolute must als u met OCR aan de slag gaat.
Je ontvangt een factuur op papier en hoeft ze zelf niet in te scannen, je neemt een foto met jouw smartphone en laadt ze op via de app.

Om te controleren of de upload goed gelukt is ga je naar de webversie > aankoopfacturen > scans in behandeling (werkbalk bovenaan).

Bijgewerkt op: 19/05/2022