Sneltoetsen

In Robaws kan je gebruik maken van verschillende sneltoetsen:

SHIFT-toets (Mac & Windows)

Je kan de SHIFT-toets gebruiken om verschillende lijnen onder elkaar te selecteren in het overzicht van volgende modules:
Klanten
Offerten
Orders
Werkbons
Tijdsregistratie
Transport
Facturen
Inkomende facturen
Leveranciers
Artikels

CTRL-toets (Windows - CMD-toets werkt nog niet in Mac)

Je kan de CTRL-toets gebruiken om verschillende willekeurige lijnen te selecteren in het overzicht van volgende modules:
Klanten
Offerten
Orders
Werkbons
Tijdsregistratie
Transport
Facturen
Inkomende facturen
Leveranciers
Artikels

F2-toets

De F2-toets kan je in alle modules gebruiken. Druk je op de F2-toets van jouw toetsenbord, dan verschijnt volgend pop-up venster in Robaws:

Je kan met deze functietoets meerdere artikels en/of posten selecteren uit jouw artikelbibliotheek of artikelgroep(en). Je selecteert de gewenste artikels en vervolgens klik je op 'naar klembord kopiëren'. De artikels kan je via de plakfunctie toevoegen aan offerten, facturen of andere modules waar artikellijnen worden gebruikt. Dit kan enkel in hetzelfde tabblad van jouw webbrowser.

F3-toets

De F3-toets kan je in alle modules gebruiken. Druk je op de F3-toets van jouw toetsenbord, dan krijg je meteen een overzicht van de actieve webshops in jouw omgeving. Op deze manier kan je snel en eenvoudig artikelen uit de verschillende webshops raadplegen en importeren.

Lijnen toevoegen en dupliceren

Als je met de muisaanwijzer op een bepaalde artikellijn staat, zal je vooraan de artikellijn 2 horizontale streepjes zien verschijnen:

Klik je daar met jouw rechtermuisknop op, dan wordt er onder deze lijn een nieuwe blanco lijn toegevoegd.
Klikt je daar met jouw rechtermuisknop + SHIFT-toets op, dan wordt er een exacte kopie van deze lijn toegevoegd in de offerte.