In Robaws kan u gebruik maken van verschillende sneltoetsen:

SHIFT-toets (Mac & Windows)

U kan de SHIFT-toets gebruiken om verschillende lijnen onder elkaar te selecteren in het overzicht van volgende modules:
Klanten
Offerten
Orders
Werkbons
Tijdsregistratie
Transport
Facturen
Inkomende facturen
Leveranciers
Artikels

CTRL-toets (Windows - CMD-toets werkt nog niet in Mac)

U kan de CTRL-toets gebruiken om verschillende willekeurige lijnen te selecteren in het overzicht van volgende modules:
Klanten
Offerten
Orders
Werkbons
Tijdsregistratie
Transport
Facturen
Inkomende facturen
Leveranciers
Artikels

F2-toets

De F2-toets kan u in alle modules gebruiken. Drukt u op de F2-toets van uw toetsenbord, dan verschijnt volgend pop-up venster in Robaws:

U kan met deze functietoets meerdere artikels en/of posten selecteren uit uw artikelbibliotheek of artikelgroep(en). U selecteert de gewenste artikels en vervolgens klikt u op 'naar klembord kopiëren'. De artikels kan u via de plakfunctie toevoegen aan offerten, facturen of andere modules waar artikellijnen worden gebruikt. Dit kan enkel in hetzelfde tabblad van uw webbrowser.

Lijnen toevoegen en dupliceren

Als u met de muisaanwijzer op een bepaalde artikellijn staat, zal u vooraan de artikellijn 2 horizontale streepjes zien verschijnen:

Klikt u daar met uw rechtermuisknop op, dan wordt er onder deze lijn een nieuwe blanco lijn toegevoegd.
Klikt u daar met uw rechtermuisknop + SHIFT-toets op, dan wordt er een exacte kopie van deze lijn toegevoegd in de offerte.