Artikelen over: Facturatie

Toevoegen van kostendrager, -plaats en grootboekrekening.

Kostendrager- & plaats

Kostendrager- & plaats hebben binnen ROBAWS een andere naam gekregen.

Je projecten worden gebruikt als kostenplaats.

Je activiteiten worden gebruikt als kostendrager.

Wanneer je aan het werken bent aan de items van jouw factuur kan je deze op de artikellijnen toevoegen.

Aanmaken van activiteiten: je gaat naar instellingen > algemeen > en je vult bij 'Activiteiten' jouw kostendragers aan.

Wanneer je de facturen doorstuurt via UBL zullen de kostenplaats en -drager niet mee worden overgenomen.
Bij de rechtstreekse koppeling met Exact Online gebeurt dat wel.

Grootboekrekening.

Om grootboekrekening aan te maken ga je naar instellingen > algemeen > grootboekrekening.
Je activeert 'grootboekrekeningen gebruiken'.

Dan druk je op de blauwe knop om grootboekrekeningen aan te maken.

Wanneer je werkt met exact Online en de koppeling met ROBAWS is geactiveerd kan je deze simpel toevoegen door de 'importeer' functie.

Bijgewerkt op: 21/11/2022