Kostendrager- & plaats

Kostendrager- & plaats hebben binnen ROBAWS een andere naam gekregen.

Uw projecten worden gebruikt als kostenplaats.

Uw activiteiten worden gebruikt als kostendrager.

Wanneer u aan het werken bent aan de items van uw factuur kan u deze op de artikellijnen toevoegen.

Aanmaken van activiteiten: U gaat naar instellingen > algemeen > en u vult bij 'Activiteiten' uw kostendragers aan.

Wanneer u de facturen doorstuurt via UBL zullen de kostenplaats en -drager niet mee worden overgenomen.
Bij de rechtstreekse koppeling met Exact Online gebeurt dat wel.

Grootboekrekening.

Om grootboekrekening aan te maken gaat u naar instellingen > algemeen > grootboekrekening.
U activeert 'grootboekrekeningen gebruiken'.

Dan drukt u op de blauwe knop om grootboekrekeningen aan te maken.

Wanneer u werkt met exact Online en de koppeling met ROBAWS is geactiveerd kan u deze simpel toevoegen door de 'importeer' functie.