Verrekeningen kunnen na het goedkeuren van een offerte worden opgemaakt. Deze kan u toevoegen aan uw vorderingsstaat.

Offerte gegevens

U kan hier alle gegevens overnemen van de oorspronkelijke offerte en het project. Wanneer u een project selecteert zal u de vraag gesteld krijgen om de projectinformatie over te nemen. Als u op goedkeuren klikt wordt alles automatisch ingevuld.

Opmaak van verrekening

De opmaak van een verrekening wordt op dezelfde manier gehanteerd als de opmaak van een offerte.
Wanneer u een artikel minder nodig zal hebben dan voorzien, dan kan u dit volgens een verrekening in mindering brengen. Hiervoor neemt u het artikel waarvan de hoeveelheid gewijzigd moet worden en vult u bij aantal bijvoorbeeld -25 in. Het aantal is hierbij dus negatief. Bij de vordering zal dit worden afgetrokken van de voorziene hoeveelheid.