Artikelen over: Modules

Verrekeningen

Verrekeningen kunnen na het goedkeuren van een offerte worden opgemaakt. Deze kan je toevoegen aan jouw vorderingsstaat.

Offerte gegevens

Je kan hier alle gegevens overnemen van de oorspronkelijke offerte en het project. Wanneer je een project selecteert zal je de vraag gesteld krijgen om de projectinformatie over te nemen. Als je op goedkeuren klikt wordt alles automatisch ingevuld.

Opmaak van verrekening

De opmaak van een verrekening wordt op dezelfde manier gehanteerd als de opmaak van een offerte.
Wanneer je een artikel minder nodig zal hebben dan voorzien, dan kan je dit volgens een verrekening in mindering brengen. Hiervoor neem je het artikel waarvan de hoeveelheid gewijzigd moet worden en vul je bij aantal bijvoorbeeld -25 in. Het aantal is hierbij dus negatief. Bij de vordering zal dit worden afgetrokken van de voorziene hoeveelheid.