Op sommige modules vind u de mogelijkheid in de instelling terug om standaard documenten op te maken.
Vb.: 6% BTW-attest, betalingsherinnering, projectfiche, werfuitvoering, ...

Een standaard document maakt u aan via de instellingen van een bepaalde module. U kent deze een naam toe en stelt de tekst op.

U kan een pas aangemaakt standaard document niet onmiddellijk toevoegen aan een e-mail template. Klik eerst op 'activeer instellingen'. Daarna is het nieuwe standaard document beschikbaar via de '+ toevoegen' knop van een email template.