Het volgende artikel gaat over het gebruik van een Android-Zebra toestel in samenspraak met onze Robaws-app voor voorraadbeheer.

Eerst het toestel zelf:

Belangrijk voor het gebruik van de Robaws app zelf zijn de instellingen op het Zebra toestel. Via de app "Datawedge Profiles" kan je een nieuw profiel toevoegen.

- Je klikt rechtsboven op de bolletjes, en kiest "New profile"
- Je geeft dit profiel de naam "Robaws"
- Vervolgens zet je "Profiel enabled" aan
- Bij "Associated apps" klik je op de bolletjes rechtsboven, "New app/activity" en kies je "be.eforge.bawsy" en daarna het "*" teken
- Onder de categorie "Barcode input" klik je "Enabled" aan
- Indien je gebruikt maakt van een GUN TRIGGER zet je "Hardware Trigger" ook aan
- Bij de categorie "Keystroke output" zet je "Enabled" aan, daaronder klik je op "Key event options" en duid je "Send Characters as Events" aan.

Alle andere profielen mag je uitschakelen indien je alleen met Robaws aan de slag gaat.

Daarna open je de Robaws app en doet je het volgende:

Linksboven klik je op de drie horizontale strepen, en kiest instellingen.

Bij scan keycode klik je op de barcode en als je een GUN TRIGGER heeft klik je dit eenmalig in, daarna zou er automatisch een nummer bij de keycode moeten verschijnen.
Bij stocklocatie kan je de standaard locatie al vooraf instellen indien gewenst.

Vanaf dan ben je klaar om naar de module voorraad te gaan, en in of uit te scannen in de app zonder uitgebreide manuele ingaven.