Activiteiten aanmaken

U gaat naar rechtsboven naar uw gebruiker, en klikt op instellingen.

Hier ziet u een lijn Activiteit, en kan u activiteiten gaat toevoegen:

Vergeet na de toevoeging zeker niet te activeren helemaal bovenaan!

Activiteit toekennen

U kan nu de verschillende activiteiten gaan linken aan een artikel, dit artikel kan u dan weer gaan toevoegen in een post en de nacalculatie laten baseren op de activiteit toegekend aan het artikel.

U kan dit ook altijd pas toekennen in de post zelf:

Nacalculatie Project

Opgelet! Bekijk het artikel "Hoe calculeer ik in Robaws?" zeker voor meer info

Wanneer u de offerte met de bovenstaande post dan doorboekt naar een project, en filtert op activiteit kan u de nacalculatie hier op laten baseren.