Wat is tijdsregistratie?

Werkbon en tijdsregistratie zijn twee verschillende concepten in ROBAWS. Werkbonnen worden gebruikt om werfprestaties te registreren. Terwijl tijdsregistratie wordt gebruikt door kantoormedewerkers om hun eigen planning op te maken voor een project. Bijvoorbeeld een tekenaar, een calculator, ...

Overzicht

In het overzicht links kan je de tijdsregistraties raadplegen. Per tijdsregistratie zie je het startuur en einduur, totaal aantal uren, type, gekoppeld project, gekoppelde klant en gekoppelde werknemers.Door op het plusje bovenaan te klikken kan je een tijdsregistratie aanmaken.

Analyse

In het tabblad analyse vind je enkele grafieken terug waarbij de tijdsregistraties onderverdeeld worden in drie categorieën: werknemers, type en projecten.De analyses kunnen verfijnd worden door gebruik te maken van de zoekfunctie bovenaan. Parameters waarop kan verfijnd worden zijn: werknemer, project en type werk.

Kalender

In het tabblad kalender kan je een visuele voorstelling raadplegen van de tijdsregistraties per werknemer per dag.Je kan via de kalender ook onmiddellijk een nieuwe tijdsregistratie aanmaken. Dit kan je doen door één of meerdere tijdsloten op de kalender te selecteren. Een nieuw venster voor de tijdsregistratie gegevens wordt geopend.

Fiche

GegevensWas dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!