Aan de linkerkant gaat u naar de module werknemers en klikt u op het + teken.

In deze module kan u d.m.v. de zoekfunctie ook extra zoeken en filteren op naam werknemer, werkgever, type werknemer, skills en functie.

ActiesWerknemersrollen: dit is een type arbeid die onder artikels wordt toegewezen als 'uurcode'. Aan deze uurcodes wordt een speciaal tarief toegekend voor gebruik op de werkbon. De werknemersrol kan bestaan uit meerdere uurcodes (in principe een artikel).

Mobiliteitsvergoeding: u kan een PDF-document opvragen van de mobiliteitsvergoeding per werknemer en het aantal gewerkte uren. U selecteert een periode van ... tot ... (t.e.m.) en selecteert een werknemer. Als u op PDF klikt, krijgt u het overzicht van deze werknemer. Deze PDF kan u gebruiken om uren en kilometers door te geven aan de verantwoordelijke, die zorgt voor een vlotte uitbetaling van de werknemers.

Wanneer u de mobiliteitsvergoeding van alle werknemers in 1 overzicht wenst, dan selecteert u geen werknemers maar enkele een tijdsperiode.

Gegevens

Werknemer

Er worden enkele coördinaten van de werknemer gevraagd die u kan invullen. Daarnaast worden er ook nog enkele zaken extra gevraagd:
Planning groep: de werknemer wordt voor de dagplanning ingedeeld in een ploeg of team. De naam van de planning groep is vrij te kiezen.
Google agenda synchronisatie zorgt ervoor dat werknemers de werkplanning kunnen zien in hun eigen Google agenda. Bij activatie opent er zich een nieuw scherm. Om de koppeling te maken vult u het mailadres en wachtwoord in van zijn/haar mailaccount.

Samenwerkingsverband

In deze rubriek kan u alle werkgerelateerde en financiële gegevens die betrekking hebben tot deze werknemer invullen. Er zijn 4 samenwerkingsverbanden mogelijk:

loondienst
interim
zelfstandig
onderaannemer
stagiair

Afhankelijk van het geselecteerde type wordt bijhorende info opgevraagd.

Loonkost: de loonkost is een belangrijk gegeven voor de verdere nacalculatie. Dit is de kost die een werknemer uw bedrijf per uur effectief kost. Vul dus zeker een waarde in!

Tabbladen

Certificaten

Wanneer de werknemer speciale certificaten nodig heeft om zijn werk naar behoren uit te voeren, dan kan u deze hier digitaal bewaren.

Planning

Bij planning kan u een overzicht raadplegen van alle data waarop de werknemer ingepland werd voor een bepaalde opdracht. U vind een koppeling terug naar het desbetreffende project en kan controleren op welke tijdstippen de werknemer de opdracht aanving en eindigde.
Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!