Robaws BI

BI?

BI staat voor "Business Intelligence".
Dit zijn visualisatie dashboards op basis van jouw bedrijfsdata. Hiervoor kunnen verschillende tools gebruikt worden, zoals Microsoft Power BI, Qlik, Tableau & Looker studio

De data die in Robaws verwerkt zit, kan op 2 manieren beschikbaar gemaakt worden voor deze tools. Via een rechtstreeks API-koppeling of de Google Sheets export integratie.

Wens je gebruik te maken van de Google Sheets export integratie in combinatie met Looker studio, dan bieden wij reeds een template aan. Aan de hand van deze template beschik je reeds over een basis, waarop je jouw dashboards verder kan opbouwen.

De data wordt automatisch vernieuwd. Je hebt uiteraard ook steeds de mogelijkheid om deze manueel in realtime te vernieuwen.

Configureren en werking van de Robaws BI

Bijgewerkt op: 18/12/2023