Bij elke module heeft u een overzicht scherm.

voorbeeld van het klanten overzichtscherm

Zoekfunctie

In de zoekbalk kan u geavanceerde zoekopdrachten mee lanceren. Elk woord dat u bijkomend intypt zal u gevonden resultaten verder verfijnen.

Enkele voorbeelden:

Klant module: Alle prospecten van Michaël in Gent

Factuur module:  Facturen die vervallen zijn met een grotere factuurwaarde dan 40.000 euro & ouder dan 1 januari 2020

Artikel module:  Artikels die onder de minimum stock zitten die we kunnen bestellen bij leverancier makro

Project module: Onderhoud projecten van werfleider Johan Feys

"Afdeling" is hier een extra veld waar ook op gezocht kan worden. Handig om uw projecten mee te segmenteren.

Tussen twee datums weergeven:

>01/01/2020 <01/01/2021

Analyse

Op sommige modules is er ook een analyse tab beschikbaar. Deze analyse houdt rekening mee met uw zoekfunctie!

Factuur analyse met zoekterm:  Facturen sinds 01/06/2020 van Sam waar een stopcontact verkocht is.

Aanpassen overzichtscherm

Bij de module instelling kan u alle kolommen aanpassen naar wens.
Zo kan u ook zelf toegevoegde[ extra velden ](/nl/article/hoe-werk-ik-met-extra-velden-1qnjbtp/) in het overzicht plaatsen.
Kies de standaard sorteerkolom & de sorteer richting.

Beheer standaard &amp; extra velden in het overzicht via de instellingen.

Extra functionaliteiten

Via de excel knop kan de huidige zoekopdracht geëporteerd worden naar excel.
U kan meerdere rijen selecteren met shift of ctrl om een selectie te maken voor bv. verwijderen, facturen, pdf, .. afhankelijk van de module waar u inzit.
Elke zoekactie heeft een link in de adresbalk! Hiermee kan u interessante informatie doorsturen naar een collega. Alternatief kan je de pagina voor eigen gebruik bookmarken (op sterretje duwen of CTRL+D in chrome)

Artikels met een lage stock willen we courant opvolgen.