Met een webshop integratie bespaart u tijd. Kijk na per webshop hoe u deze kan activeren.

Na activatie kan u navigeren naar de webshop integratie via verschillende manieren:
vanuit een offerte fiche
vanuit een werkbon fiche
vanuit het artikel overzicht

Wanneer u op de knop webshops klikt krijgt u een overzicht van alle geconfigureerde webshops.

Voorbeeld van een webshop integratie

Rechts boven kan u op het knopje drukken om rechtstreeks te gaan naar de webshop.
Vervolgens selcteert u de gewenste artikels door deze in uw winkelmandje te plaatsen.

Wanneer de gewenste artikels in het winkelmandje zitten kunnen twee actie's ondernomen worden:

1) Kopiëren naar klembord
Deze optie is interessant bij eenmalige verkopen. Zo kan de correcte informatie met prijzen overgenomen worden vanuit de webshop. Uiteraard kan u in Robaws nog de nodige aanpassingen uitvoeren. Het voordeel hiervan is dat uw artikel bibliotheek kan beperkt worden tot de essentie.
Om de informatie te gebruiken in een offerte, factuur, order of werkbon kan dit met de rechtermuisknop > plakken

2) Importeren naar artikels
Handig om uw artikel bibliotheek op te bouwen uit uw leverancier artikels. Op deze manier zal u in Robaws altijd de laatste prijzen volgen van uw leverancier.
De kost & verkoopprijs kan u bepalen aan de hand van uw eigen prijzen strategie.

Rechtstreeks bestellen naar de leverancier
Vanuit de bestelmodule kan u een opdracht rechtstreeks doorsturen naar uw leverancier. Wanneer dit wordt ondersteunt door de webshop krijgt u een extra knop "Verzenden via webshop"
Dit is enkel mogelijk voor artikels die geïmporteerd zijn vanuit de webshop.

Ondersteunde leveranciers: Cebeo, Omni-Term, Van Oirschot.